Keresés

Találatok

A Jobbik mára nevetség tárgya, a párt széthullott a szexbotrányok és a belső háborúk miatt
#Alapítvány
A Jobbik politikai értelemben a végső stádiumához érkezett – jelentette ki Erdős Gergely az Origónak adott interjúban. A Századvég Alapítvány kommunikációs elemzési igazgatóhelyettese szerint a Jobbik politikusai pártjukra már évek óta pusztán az egyéni egzisztenciájuk időleges zálogaként, és nem a politikacsinálás fórumaként tekintetnek. Hozzátette: a Jobbiknak sem a jobboldalon, sem a baloldalon nem maradt elfoglalható politikai tere, így szinte biztosra vehető, hogy a 2024-es európai parlamenti választásokon az 5 százalékos küszöböt sem sikerül megugrania.
Ezért kell szigorítani a gyermekvédelmi törvényt a szakértő szerint
#Alapítvány
Az óvodákba vagy iskolákba nem való, ártalmas, egyoldalú szexuális képzetek és elképzelések széles körű, megtervezett terjesztése ellen kíván fellépni a kormány a politika és a jog eszközrendszerével – nyilatkozta a Magyar Nemzetnek Ifj. Lomnici Zoltán azzal kapcsolatban, hogy a Fidesz tegnapi Facebook-posztjában bejelentette: ősszel szigorítják a gyermekvédelmi törvényt. Az alkotmányjogász elmondta: a Btk.-t is szigoríthatja majd a kormány.
Kommentár: infláció
#Konjunktúrakutató
A KSH adatközlése alapján 2023 júliusában átlagosan 17,6 százalékkal nőttek a fogyasztói árak az előző év azonos időszakához viszonyítva...
Kommentár: KSH kiskereskedelem, ipar – 2023. június
#Konjunktúrakutató
A KSH friss adatai szerint a kiskereskedelmi üzletek forgalma 2023 júniusában a nyers adatok szerint 7,8, míg a naptárhatással tisztított adatok alapján 8,3 százalékkal csökkent az előző év azonos időszakához képest.
Joe Biden hazudott az amerikaiaknak
#Alapítvány
A Biden család korrupt pénzügyi viszonyait vizsgáló képviselőházi bizottság elnöke szerint egy tanú megerősítette, hogy Biden elnök „hazudott az amerikai népnek, amikor azt mondta, hogy nincs tudomása fia üzleti ügyeiről, és nem vett részt benne”.
Süti beállítások